U bent hier: Home » Tank en apparatenbouw

Tank en apparatenbouw

Tank en apparatenbouw is een apart vakgebied, waarbij een intensieve samenwerking tussen diverse specialisaties nodig is om een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te kunnen garanderen. Wanneer u op zoek bent naar een professional in de tank en apparatenbouw, dan bent u van harte welkom bij PCN. Binnen onze werkplaats wordt er intensief samengewerkt door vakmensen met een jarenlange ervaring op het gebied van tank en apparatenbouw. Hierdoor ontstaat er een uitstekend turnkey-product naar wens.

Van tank en apparatenbouw tot bedrijfsklaar product

Wanneer u bij ons komt voor onze mogelijkheden binnen de tank en apparatenbouw, dan bespreken wij graag uw wensen en eisen met u. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij een eindproduct op maat leveren. De tank en apparatenbouw vindt plaats binnen onze werkplaats, waar wij over al het nodige kwaliteitsmaterieel beschikken. Bij maatwerk tank en apparatenbouw zijn er mogelijkheden om onder meer ook de elektrotechnische voorzieningen te laten installeren, waardoor wij het product bedrijfsklaar kunnen transporteren. Contact

Als specialist in de tank en apparatenbouw, zijn wij u graag van dienst met een service op maat. Wij garanderen u een hoogwaardige kwaliteit, tegen een concurrerende prijs. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte op wanneer u interesse heeft in onze diensten op het gebied van tank en apparatenbouw. Tevens zijn wij altijd bereikbaar voor meer informatie of advies. U kunt een mail sturen naar info@pcnbv.nl of gebruik maken van het online contactformulier. Voor direct contact kunt u ook bellen naar 010 – 426 62 99. Wij staan u graag te woord.